Com comprar / Com realitzar uan comanda

PER REALITZAR UAN COMPRA DES DE LA NOSTRA BOTIGA ONLINE, HA DE SEGUIR EL PASSOS SEGÜENTS.

La botiga lavidacollage està disponible durant les 24 hores al dia, els 7 dies de la setmana.

Compra amb Registre

1-. Registra’t a la nostra botiga on-line i inicia sessió amb les teves dades. Si ho prefereixes ho pots fer més tard, durant el procés de la compra.

2-. Haurà de seleccionar els productes que desitgi a la icona del carro de compra, que apareix tant a la dreta de cada producte com a la seva descripció ampliada. La busca dels productes la pot realitzar a través del buscador, de la recerca avançada o navegador per categories. Navega per la nostra botiga i troba els productes que vulguis, visualitza’ls i amplia la fotografia per veure el detall. A cada pàgina de producte, a part del preu, hi trobaràs totes les característiques tècniques, d’utilització i composició del producte.

3-. Selecciona la talla i/o el color que vols , i afegeix-lo al cistell. A continuació pots escollir seguir comprant o tramitar la seva comada.

4-. Si vols seguir comprant, repeteix el procés per afegir més articles al cistell. Si desitges eliminar algun producte només has de polsar la incona de la creu o el llapis per editar i després “actualitzar el carro de la compra”. Si desitges modificar el nombre d’unitats, has de fer-ho a la casella corresponent i polsar “actualitzar el carro de la compra”.

Si vols tramitar la comanda, fes clic sobre “realitzar comanda” i introdueix les dades del teu compte.

5-. Tria el mètode per enviar la teva comanda: Vostè pot modificar on-line l’adreça d’entrega durant la realització de la comanda. Opcionalment, vostè pot modificar l’adreça de facturació per a que sigui diferent a la d’entrega durant la realització de la comanda. Assegura’t de que l’adreça d’entrega i de facturació són correctes.

6-. Selecciona un mètode de pagament: targeta de crèdit o dèbit, realitzar un ingrés mitjançant transferència bancària al número 0081 7724 63 0001193729 o mitjançant paypal. Una vegada seleccionada la forma de pagament, polsa “enviar”. Una vegada fet això, vostè ha de realizar el pagament.

7-. Revisa la teva comanda i dades d’entrega que has facilitat abans de clicar a “iniciar pagament”. Estàs a punt d’acabar la teva compra! Confirma la comanda.

8-. Ja està! Has finalitzat la teva compra amb èxit!.  Veuràs un resum amb totes les dades relatives a la teva comanda que et recomanem que imprimeixis. Rebràs també una confirmació de la comanda a l’adreça de correu electrònic amb la que t’has registrat. Si no t’arriba, comprova que no hagi entrat a la bústia de spam!

9-. Rebràs la teva compra en el termini aproximat de deu dies, depenen del destí.

• El termini d’entrega estimat per la comanda no variarà normalment. De totes maneres, si això succeís, se li comunicarà per correu electrònic o telèfon al client.

• Podrà substituir el producte per un altre, que se li suggereixi o que esculli dins de tota la base de dades. Per això, haurà de triar l’opció “substituir” a la dreta del producte i seleccionar un producte nou.

• Podrà anul·lar el producte, seleccionant el botó “eliminar” que apareixerà a la dreta de producte.

• Podrà anul·lar la comanda completa, polsant l’opció “anul·lar comanda completa”.

• Podrà realitzar les substitucions on-line, sempre abans de que la comanda s’hagi preparat al magatzem i no sobre comandes addicionals, sempre que s’hagi donat un dels casos anteriors i que el producte que desitja substituir o anul·lar no hagi arribat al magatzem.

- Facturació

• Tota comanda realitzada i pagada, genera una única factura (no s’acceptaran canvis sobre la mateixa), una vegada la comanda hagi estat entregada.

• Qualsevol client pot tenir accés a la seva “Factura on-line”, dins de la seva comanda i accedint per “Veure Factura”. 

Compra com a convidat

 1 -. Haurà de seleccionar els productes que desitgi a la icona del carro de compra, que apareix tant a la dreta de cada producte com a la seva descripció ampliada. La busca dels productes la pot realitzar a través del buscador, de la recerca avançada o navegador per categories. Navega per la nostra botiga i troba els productes que vulguis, visualitza’ls i amplia la fotografia per veure el detall. A cada pàgina de producte, a part del preu, hi trobaràs totes les característiques tècniques, d’utilització i composició del producte.

2-. Selecciona la talla i/o el color que vols , i afegeix-lo al cistell. A continuació pots escollir seguir comprant o tramitar la seva comada.

3-. Si vols seguir comprant, repeteix el procés per afegir més articles al cistell. Si desitges eliminar algun producte només has de polsar la incona de la creu o el llapis per editar i després “actualitzar el carro de la compra”. Si desitges modificar el nombre d’unitats, has de fer-ho a la casella corresponent i polsar “actualitzar el carro de la compra”.

Si vols tramitar la comanda, fes clic sobre “realitzar comanda” i introdueix les dades del teu compte.

4-. Tria el mètode per enviar la teva comanda: Vostè pot modificar on-line l’adreça d’entrega durant la realització de la comanda. Opcionalment, vostè pot modificar l’adreça de facturació per a que sigui diferent a la d’entrega durant la realització de la comanda. Assegura’t de que l’adreça d’entrega i de facturació són correctes.

5-. Selecciona un mètode de pagament: targeta de crèdit o dèbit, realitzar un ingrés mitjançant transferència bancària al número 0081 7724 63 0001193729 o mitjançant paypal. Una vegada seleccionada la forma de pagament, polsa “enviar”. Una vegada fet això, vostè ha de realitzar el pagament.

6-. Revisa la teva comanda i dades d’entrega que has facilitat abans de clicar a “iniciar pagament”. Estàs a punt d’acabar la teva compra! Confirma la comanda.

7-. Ja està! Has finalitzat la teva compra amb èxit!.  Veuràs un resum amb totes les dades relatives a la teva comanda que et recomanem que imprimeixis. Rebràs també una confirmació de la comanda a l’adreça de correu electrònic amb la que t’has registrat. Si no t’arriba, comprova que no hagi entrat a la bústia de spam!

8-. Rebràs la teva compra en el termini aproximat de deu dies, depenen del destí.

• El termini d’entrega estimat per la comanda no variarà normalment. De totes maneres, si això succeís, se li comunicarà per correu electrònic o telèfon al client.